Już od 15 lat witamy Państwa w naszej restauracji w Błoniu, z dala od wielkomiejskiego zgiełku, przy drodze z Warszawy do Żelazowej Woli, Niepokalanowa lub Poznania (7 km od autostrady A2). Restauracja Pod Lwami to piękny, wolnostojący budynek otoczony zadbanym ogrodem, który niewątpliwie jest atutem podczas organizowanych imprez okolicznościowych.

Gości przyjmujemy w przestronnych wnętrzach, na dużym tarasie lub w letni ogródku stanowiącym integralną część ogrodu. Układ sal w restauracji pozwala na organizowanie okazjonalnych przyjęć, spotkań businessowych (sala VIP) i wielu innych kameralnych uroczystości rodzinnych. W działaniach tych charakteryzuje nas umiejętność zrozumienia potrzeb klienta co umożliwia nam realizację jego wizji w oparciu o nasze doświadczenia.

Naszym gościom indywidualnym i grupom zorganizowanym oferujemy tradycyjne specjały kuchni polskiej. Specjalnością restauracji jest pieczona kaczka z żurawiną i jabłkami, ozorek wołowy w sosie chrzanowym i naleśniki z orzechami polane sosem waniliowym i czekoladą. Smakołyki te doceniło już wiele znamienitych osobistości ze świata polityki, biznesu, nauki i kultury.

Nasi goście (cenią sobie) doceniają doskonałe jedzenie, przytulne i ciepłe wnętrza, blask świec, sympatyczną obsługę i domową atmosferę sprzyjającą wszelkim spotkaniom, w których prywatność jest na wagę złota.

Wszystkie dania w przystępnych cenach przygotowujemy bezpośrednio po złożeniu zamówienia w ciągu 20 minut.

Zapraszamy wszystkich mieszkańców Warszawy i okolic oraz turystów chcących odpocząć i zjeść dobry posiłek w miłym otoczeniu.